Járványügyi intézkedések

Tisztelt Szülők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbiakat intézkedéseket vezetjük be művészeti iskolánkban:

Intézményünket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja. Amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek a Nemzeti Népegészségügyi Központ aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról!

Ha koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van a gyermeknél vagy a családjukban, kérjük, haladéktalanul értesítsék intézményünket!

 Amennyiben gyermeke betegség miatt hiányzott, kizárólag orvosi igazolás bemutatásával folytathatja az órák látogatását.

Megkérjük a kedves szülőket, hogy sem a székhelyünkön, sem a telephelyeken ne tartózkodjanak az épületekben!

Kérjük, gyermekeik célirányosan menjenek a tanórákra!

Gyermekeik részére a maszk használata ajánlott, tanártól függően kötelező. Közösségi terekben (pl. aula) való tartózkodáskor maszk viselése mindig kötelező!

„A közneveléssel összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 417/2020. (VIII.30) Korm. rendelet 26.§ értelmében a koronavírus-világjárvány által okozott fertőzés vagy fertőzött személyek megjelenése nevelési-oktatási intézményben a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 30. § (5) bekezdése szerinti megyére, fővárosra kiterjedő veszélyhelyzetnek minősül. Ennek megfelelően koronavírus érintettség esetén az adott intézményben vagy település intézményeiben csak az Oktatási Hivatal rendelhet el rendkívüli szünetet.”

Megértésüket köszönve:

Farkas Pál intézményvezető